Atelje na otvorenom

Dragi drugari, u novom postu podelićemo sa vama važnu i zanimljivu informaciju. Ova najava najviše će interesovati kreativce i umetnike koji žele da prikažu svoje radove.

Protokoli

Naime, u Smederevu će se 18. jula 2015. godine po drugi put održati “Atelje na otvorenom“. U pitanju je projekat, koji nudi bogat umetnički sadržaj, a da pritom pokriva više vidova umetnosti.  Ideja je da se predstave radovi umetnika iz Smedereva i okoline na šetalištu na Dunavu, da se stvori jedna malo drugačija i opuštenija atmosfera. Sam cilj jeste, kako afirmacija umetnosti, tako i plasiranje sadržaja koji će uveseliti učmalu svakodnevicu, ali i samo druženje i razmena dobre energije. Organizator je Udruženje umetnika i ljubitelja umetnosti Mirjana Marjanović iz Smedereva, a konkurs za učešće na manifestaciji raspisan je pre nekoliko dana. Svi zainteresovani za učešće na izložbi mogu poslati prijavu na mail udruzenjeumetnikamm@gmail.com ili u inbox na facebook stranu Udruženje umetnika Mirjana Marjanović. U prijavi posalti kratku biografiju i nekoliko fotografija radova sa kojima biste učestvovali na izložbi do 15. jula 2015. Inventar za izlaganje učesnici sami obezbeđuju. Kotizacija iznosi 800 dinara, a za članove udruženja 500. Sav novac je u celosti namenjen za štampanje plakata i flajera, kao i za ostale troškove organizacije. U najavi je i muzički sadržaj, kao i prateći program, koji će se realizovati u saradnji sa prijateljima udruženja, a koji za sada ne smemo da vam otkrijemo, zato bi najbolje bilo da nam se pridružite 18. jula od 17 do 22h. Takođe u toku je projekat “Protokol“ koji najavljuje centralnu manifestaciju “Atelje na otvorenom“. Na “Protokolu“ se predstavljaju članovi i prijatelji udruženja, koji su svojim angažmanom i radom najviše pomogli funkcionisanju Udruženja umetnika i ljubitelja umetnosti Mirjana Marjanović. “Protokol“ se održava u saradnji sa kafićima u Smederevu, održava se jednom nedeljno i ideja je da se putujući kroz ugostiteljske objekte predstave rukotvorci i umetnici i najave 18. jul koji svi jedva čekamo. DSCN6994 DSCN7247 DSCN7316 DSCN7147

Još jednom da podsetimo, više informacija možete dobiti putem facebook strane Udruženje umetnika Mirjana Marjanović  ili putem mail-a udruzenjeumetnikamm@gmail.com. Veliki pozdra od Kreativne trube ((((((( :

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s