(FOTO) Svi kreativci kad se zbroje

Kreativna truba je nedavno u saradnji sa ljudima dobre volje organizovala prvu izložbu rukotvorina.  Najneizvesniji događaj i najveća organizacija do sada.  U takvim situacijama mnogo dobrih i loših stvari se lomi preko vas i ispunjenih i neispunjenih očekivanja. I bile smo spremne da preuzmemo svu odgovornost.

Poželele smo da, nakon pet godina koliko postoji i Kreativna truba, isprobamo nešto novo, kao što je organizacija izložbe, da upoznamo rukotvorce koji nas godinama podržavaju, ali da i njima pružimo bezuslovnu podršku, podelimo ideje i razmenimo iskustva.

Posted by Kreativna truba on Monday, February 5, 2018

Osećanja su nam se, moramo da priznamo, mešala i komešala, uzbuđenost, neizvesnost, avanturistički duh, radost i strepnja. Bili smo domaćini, koji su slavili kreativnost, dočekivali i ispraćali ljubitelje naše umetnosti, prijatelje i nove poznanike.

Posle nekoliko nedelja, rešile smo da vas ovim postom podsetimo šta smo sve imali prilike da vidimo tog dana, sa kim da se upoznamo i na kraju, da spakujemo i sumiramo utiske.

Naš cilj je bio jedan- da se okupimo, da pokažemo čime se to lepo bavimo u slobodno vreme, da prodiskutujemo, posavetujemo jedni druge, podelimo iskustva. Uz to, želele smo da atmosfera bude topla, prijatna, uz dobrodošlicu podelile smo kreativni zalogaj pod imenom Gurmanska vrećica i topli napitak Laf bara, da bi se svi osećali fino i ispoštovano.  Kreativna truba je nastala iz ljubavi i iz nesputane kreativnosti. I tom parolom se vodi sve do sada.

izlozba_rukotvorina_kreativna_truba
Foto: Kreativna truba

Tog 4. februara delić našeg entuzijazma podelile smo sa učesnicima: T’n’T Crafts, Suzenzi, Kandy Made Rukotvorine, Veseli nakit, Lija Creations, Mirjana Vićentijević- Bunt nakit, Penelope’s Toys, Tikolo nakit, Moj svet 13- dekupaž, Nadica Elčić- medenjaci, Keramika Duca Vasić, Kapkejkuj medenjaci i mafini, Ranka Ćelić Handmade.

Njihove rukotvorine krasile su prostorije Laf bara tokom celog dana, a naši posetioci, ali i mi kao Kreativna truba parile smo oči uz unikatne radove kreativnih učesnika. Želele smo da ljubitelji rukotvorina vide što više raznovrsnih radova, zato su i naši učesnici tj. njihovi radovi bili raznovrsni – od zaista jedinstvenog nakita koji bi verujemo svaka devojka, žena poželela u svojoj kolekciji, do heklanih igrački, kapa, šalova, oslikanih šarapa, majica, pa sve do ukusnih medenjaka i kapkejkova.

Skupljali su prijatelji, poznanici, usputni prolaznici, koji su pored rukotvorina pred kraj dana imali prilike da uživaju i u muzičkom programu gitariste Milana Jankovića Mikše. Uz to moramo da spomenemo da je gitara takođe ručne izrade i to vrednih ruku majstora i našeg drugara Ilije, poznatijeg kao Illiani Guitars.

izlozba_rukotvorina_kreativna_truba
Foto: Kreativna truba

Sada, nakon što smo sumirali utiske, želele bismo prvo da se zahvalimo učesnicima, posetiocima, prijateljima i bližnjima koji su nas podržali u našoj kreativnoj ideji, a isto tako i ljudima koji su nam, podržavajući rukotvore i kreativni rad omogućili da organizujemo izložbu (tu bismo posebno istakli Gurmansku vrećicu, Laf  bar, gitaristu Milana Jankovića)

Naša očekivanja su se ispunila. Najpre, upoznali smo nove kreativce. Mnogi ljudi koji su se prijavili su nama novi, tek smo se upoznali sa njima i njihovim radom, očekivanjima i iskustvima. Mnogi naši prijatelji i poznanici pravili su nam društvo toga dana. Naša su srca slavila poznanstva nova i stara, vredne i vešte ruke i dobru volju.

izlozba_rukotvorina_kreativna_truba

I mi bismo tako opet. Na istom mestu ili nekom novom, u saradnji sa istim ili opet nekim novim ljudima. Da trubimo kreativnost. Pratite nas i pridružite nam se (:

Ukoliko želite da saznate nešto više o učesnicima i želite da ih podržite, ili možda učestvujete u našoj akciji promocije rukotvoraca, bacite pogled na sledeći link.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s